DONA

“Dona’t un impuls”

Assesorament i acompanyaments i tallers, finançament, subvencions, amb beques de 30 hores.

Estàs farta de treballar en coses que no t’agraden?  Vols un canvi de vida i connectar amb tu mateixa?

 Amb el projecte “Dona’t un impuls” oferim:

  1. Beques màximes de 30 hores d’assessorament i acompanyament personalitzat del projecte (màxim 10 beques).
  2. Formació en temes de viabilitat, emprenedoria, consolidació i/o creixement.
  3. Suport en projectes de subvencions, ajuts, compra pública.
  4. Propostes de finançament guanyadores.
  5. Suport en comunicació i comercialització.

Si ets dona i vols gaudir de la beca, o prefereixes rebre algun d’aquests serveis de manera més puntual, contacta amb nosaltres.

 

Omple el formulari de contacte següent:

Caravanes de dones

Amb les Caravanes de Dones Agroecològiques, volem fomentar la participació activa de les dones en el consum i la producció agroecològica, la presa de decisions i el lideratge a les comunitats rurals. El nostre projecte de caravanes agroecològiques és un exemple de com aplicar aquests valors i principis a la pràctica.

Per una banda, impulsem sortides col·lectives de dones, per promoure el consum responsable. I per l’altra, treballem amb projectes de producció agroecològics liderats per dones i promovem els seus productes i pràctiques. També podem involucrar grups de dones rurals i urbanes en el disseny i la implementació del projecte, per assegurar-nos que les seves necessitats i perspectives es tinguin en compte. Les Caravanes Agroecològiques de Dones són una eina efectiva per promoure la igualtat de gènere i la justícia social en la producció i consum d’aliments.

La nostra organització es compromet a treballar amb enfocament de gènere i a fomentar la participació activa de les dones en tots els aspectes del projecte.