XARXES I ECONOMIES
D’ESCALA

La redimensió de l’activitat agroecològica a Catalunya i la seva digitalització i transferibilitat, coneguda com a “Agroecoscaling”, és un procés essencial per abordar els reptes actuals i futurs relacionats amb la sostenibilitat alimentària i la preservació del medi ambient. Amb l’objectiu d’avaluar l’estat actual de l’agroecologia a Catalunya, realitzarem una completa diagnosi de la situació.

A Catalunya, estem determinats a connectar i transformar amb èxit les nostres iniciatives d’ESS i agroecològiques. La digitalització, les comunitats energètiques i els obradors cooperatius són les nostres eines per fer-ho possible. El futur és ara, i junts estem construint un ecosistema més fort i resilient dins de l’Economia Social i Solidària. En aquest sentit, estem treballant per impulsar estructures de segon grau per aconseguir economies d’escala. Entre aquestes iniciatives, estem acompanyant la Xarxa d’Impuls de l’Agroecologia (XIA).

 

  • Diagnosi del sector agroecològic.

Estem treballant en una diagnosi de l’agroecologia catalana. Pendent de publicar cap al  30/06/2024.

 

  • Estructures de segon grau.

Si vols participar en la nostra Xarxa d’Impuls de l’Agroecologia, contacta amb nosaltres. Intenta explicar la teva necessitat o motiu per a una resposta ràpida. 

Omple el formulari de contacte següent: