QUI SOM

Som una cooperativa del Maresme amb uns propòsits clars: impulsar l’Economia Social i Solidària, l’Agroecologia, la transició energètica i l’economia circular, en totes les seves dimensions. Fem recerca i innovació a l’àmbit cultural. La nostra iniciativa és de caràcter social i sense ànim de lucre, impulsada per la passió de crear un món més sostenible i conscient.

La nostra missió abasta diversos àmbits:

 • La difusió i conscienciació
 • L’assessorament i acompanyament, fins a la recerca
 • La formació i treball col·laboratiu
 • El consum responsable
 • La producció sostenible
 • La promoció de la cultura i la cura de l’entorn

Ens dediquem a construir i reforçar projectes dins de l’Economia Social i Solidària, teixits de manera intrínseca amb el nostre territori.

En resum, la nostra cooperativa és un motor de canvi compromès amb l’agroecologia i la sostenibilitat, impulsant projectes i connectant amb la comunitat local per construir junts un futur més equitatiu i conscient.

L’EQUIP

El nostre equip de treball està integrat per dues sòcies fundadores i noves incorporacions, que actuen com a eix central en tots els nostres projectes.

 Entre d’altres, aportem una gran experiència en:

 • Consultoria i suport al sector públic, cooperatives, associacions, organitzacions ESS, teixit productiu i associatiu.
 • Gestió i acompanyament en programes públics i privats.
 • Programes i projectes de recerca aplicada.
 • Programes i projectes educatius i de formació.
 • Estratègies per assolir economies d’escala.
 • Suport al treball digne.

Els nostres valors,
la nostra brúixola

En la base de tot el que fem a la nostra cooperativa, es troben els valors de l’Economia Social i Solidària. A més, per a nosaltres, alguns aspectes són fonamentals:

La sostenibilitat

Treballem per promoure pràctiques que respectin el medi ambient i preservin els recursos naturals per a les generacions futures.

La justícia social

Estem compromesos en forjar un sistema que fomenti l’equitat, la igualtat d’oportunitats i l’accés just a recursos i avantatges per a totes les parts implicades.

La Solidaritat

Creiem profundament en la col·laboració i la reciprocitat entre els productors, els consumidors i tots els actors de la cadena alimentària que enforteix els lligams comunitaris i garanteix la dignitat de cadascú.

La consciència i l’educació, una veu per a tothom

Eduquem i conscienciem sobre els impactes ambientals i socials de l’agricultura convencional, alhora que subratllem la importància de l’agroecologia. A través de l’educació, la sensibilització i la difusió de coneixements, obrim els ulls cap a un futur més sostenible.

El respecte per la diversitat

Celebrant la riquesa de la diversitat cultural, agrícola i biològica, protegim i valorem els coneixements i pràctiques tradicionals de les comunitats locals.

L’autonomia i la participació com a motor del canvi

Defensem activament la presa de decisions col·lectiva, l’autonomia dels agricultors i la participació de les comunitats en la planificació i desenvolupament d’iniciatives agroecològiques.

Amb aquests valors com a guia, estem compromesos en crear un canvi positiu, promovent pràctiques agrícoles responsables i connectant amb la comunitat per construir un futur més conscient i sostenible per a tothom.