IMPULS DE LA PRODUCCIÓ I LA DISTRIBUCIÓ
“Del Camp a la Taula”

Consolida’t amb l’Agroecologia

Amb el programa “Consolida’t amb l’agroecologia” volem acompanyar a les persones emprenedores, projectes en funcionament i iniciatives agroecològiques o aquelles que vulguin formar part de l’Economia Social i Solidària oferint una varietat de recursos.

El nostre programa inclou:

  • Formació: Oferim formació integral en aspectes clau com l’estratègia, la viabilitat i la comunicació, entre d’altres, per proporcionar les habilitats i coneixements necessaris per tenir èxit en l’àmbit de l’agroecologia.
  • Finançament: Ajudem a trobar opcions de finançament adequades per a projectes agroecològics. Busquem solucions sostenibles com ara el finançament ètic i altres alternatives que estiguin alineades amb els valors de l’agroecologia.
  • Assessorament: Proporcionem assessorament personalitzat en estratègies, viabilitat, comunicació, comercialització i distribució, entre d’altres.
  • Suport a l’Economia Social i Solidària: Aportem solucions i respostes a tots els projectes, públics o privats, que ho requereixin, en aquest àmbit.

 

Si necessites suport gratuït (fins al 30/06/2024) en aquests àmbits, no ho dubtis i contacta amb nosaltres.

Omple el formulari de contacte següent:

Vine a l’Àgora Gastronòmica

Amb l’objectiu d’impulsar la producció agroecològica, coorganitzem experiències per a amants de la gastronomia, entitats i públic en general que vulgui ampliar els seus coneixements sobre alimentació natural i saludable amb productes de proximitat provinents de productores agroecològiques. Durant els esdeveniments gastronòmics, les persones participants podran tastar, visualitzar i conèixer els diferents productes i productores agroecològiques que hi participen.

Destaquem la qualitat excepcional dels aliments agroecològics i la seva estreta vinculació amb les productores locals.

Si necessites organitzar un acte gastronòmic d’aquestes característiques, contacta amb nosaltres

Omple el formulari de contacte següent: