Organitzat pel COS (Consejo de Organizaciones Sociales) – Red de Municipios por la Agroecología, el webinari tindrà lloc el proper 29 d’abril, de 12h a 14h. En aquest webinari ens explicaran coses molt interessants sobre la Ley de Prevención de Pérdidas y Desperdicios Alimentarios.

El gener del 2024 es va aprovar el projecte de llei. Tot i que la iniciativa és un avenç per a la sostenibilitat dels sistemes alimentaris, el text actual no recull la visió de l’agroecologia i els sistemes alimentaris territorialitzats. Per això, diverses entitats estan treballant per a presentar al·legacions a la llei i incloure aquesta perspectiva al llarg de tota la cadena alimentària.

El webinari serà presentat per Raquel Díaz Ruiz, directora de la Fundació Espigoladors, i Paola Hernández, coordinadora de projectes de Mensa Cívica. L’esdeveniment també comptarà amb un panell de debat amb convidats de tots els sectors implicats: producció, distribució, restauració col·lectiva, consum i política social.

Es tracta d’un webinari molt interessant on les ponents segur que hi tenen molt a dir, i imprescindible en els temps actuals en què la sostenibilitat, l’economia circular i la sobirania alimentària han de deixar de ser una opció per esdevenir un must.

Podreu trobar més informació a la web de Xarxa de Municipis per l’Agroecologia.